Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün KTS programı çerçevesinde Öğretmen gelişim eylem planı dahilinde Ocak ayı etkinliğinde '' ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ'' konulu online seminer çalışması yapıldı.

Ara

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuracak okulumuz  belge almaya hazır.

Okulumuzun, yüz yüze eğitim sürecinde fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Öğretmen Gelişim Planı çerçevesinde '' Öğrenci merkezli eğitim,aktif öğrenme, etkili sınıf yönetimi,olumlu sınıf ortamı oluşturma'' konulu seminer çalışmamıza tüm yönetici ve öğretmenlerimiz katılmıştır.Çalışma rehber öğretmenimiz Ayşe Karataş AVAR tarafından sunulmuştur.

DERS PROGRAMIMIZ

Youtube Kanalımız

AFİŞ ÇALIŞMAMIZ

Okul Tanıtım Videomuz

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Edebilirsiniz.

Mrt

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. H. Emin Sert hocamızı okulumuzda seminer yapmak üzere misafir ettik. Bireysel ,ailevi,kurumsal  danışmanlık alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan hocamız 12. sınıf öğrencilerimize yönelik seminer çalışmasında bulundu.