Kas

Kutlu Nebi'nin dünyaya teşrifleri sebebiyle okulumuzda Hatim programı Hadis-i Şerif sergisi çeşitli ikramlar akşamda okulumuz pansiyonunda kız öğrencilerimize yönelik sohbet programı düzenlendi.

Kas

Üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamında düzenli aralıklarla deneme sınavı uygulaması yapmaktayız.

Kas

29 Ekim Haftası münasebetiyle düzenenlenen sanat spor alanındaki etkinliklerde öğrencilerimiz ilçe genelinde başarılara imza attı. Ödüllerini Başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın ellerinden aldılar.

Kas

Okulumumuzda Kuranı ve Ezanı Güzel Okuma yarışması düzenlendi.Yarışmada başarı kazanan öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kas

Okulumuz bahçesisinde öğrencilemizin dinlenmesi amacıyla kamelya yapıldı ve uygun mekanlara banklar yerleştirildi.

Kas

Yeni eğitim öğretim yılında da pansiyonumuz alt yapı ve hizmet anlayışıyla tecrübeli, kadrosuyla öğrencilerimizin kullanımına hazırlandı.

Kas

Üst öğrenime hazırlık çalışmalarının en önemli yapıtaşlarından KOÇLUK SİSTEMİ öğretmen öğrenci çalışmalarıyla faaliyete geçirildi.Ayrıca velilerimize rehberlik alanında bilgilendirme toplantıları yapılarak sürece dahil edilmiştir.

Kas

Okulumuzda öğretmen öğrenci veli ve çalışanlarımızın görüş ve önerilerini almak için DİLEK ve ÖNERİLER KUTUSU oluşturuldu.Alınan öneri ve şikayetler hey ayın ilk pazartesi görüşülerek gerekli çalışmaların yapılması hususunda hassasiyet gösterilmektedir.

Kas

Sınıflarımıza farkındalık oluşturması açısından bilim,medeniyet,hikmet dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerimizin isimleri verilmiştir.

Kas

Aşure Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğimize başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere ilçe mülki amirleri stk temsilcileri ve velilerimizin katılımıylarıyla kutlanmıştır.

Kas

Yeni eğitim öğretim yılında kütüphanemiz 4000 den fazla yazılı kaynağı ve bilgisayar altyapısıyla öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.