AFİŞ ÇALIŞMAMIZ

Okul Tanıtım Videomuz

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Edebilirsiniz.

Nis

Karantina döneminde öğretmen ve öğrencilerimiz sınırları aşarak eğitime devam ediyorlar.

Nis

Her yerde eğitim sloganıyla öğretmen ve öğrencilerimiz digital ortamda eğitimlerine devam etmekteler.

Nis

Dünyada ve ülkemizde etkili olan COVİD-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçişte yapılacak eylem planlarının görüşüldüğü telekonferans yöntemiyle tüm öğretmenlerin katılımıyla ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI gerçekleştirildi. Okul müdürü Mustafa AKCAN yönetiminde gerçekleştirilen toplantı sonucunda bu olağanüstü durumda izlenecek yol haritası belirlenmiş oldu.

Mrt

Okul Müdürü Mustafa AKCAN zaman zaman öğretmenlerimizin derslerine girerek öğretmenlerimizle tecrübe paylaşımında bulunmaktadır.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 99. Yıldönümünü kutladık.

Mrt

Megep Gelişim Eylem Planı dahilinde öğretmen ve yöneticilerimiz arasında masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulubü  MESLEKİ UYGULAMA çalışmalarınını 2. kısmı olan cami uygulamaları büyük bir hızla devam etmektedir. Meslek Dersi Öğr. Nail Gül rehberliğinde öğrencilerimiz staj çalışmaları kapsamında ilçemiz camilerinde cuma uygulamalarına devam etmektedirler.

Mrt

Sakarya Spor Okulları Genç Erkekler Voleybol Turnuvasında okulumuz İKİNCİ oldu.

Mrt

''Hayat Paylaştıkça Anlam Kazanır''  sloganıyla yola çıkan okulumuz yaşadığı çevresine dokunmaya devam ediyor. Topladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Ferizli Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Mrt

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. H. Emin Sert hocamızı okulumuzda seminer yapmak üzere misafir ettik. Bireysel ,ailevi,kurumsal  danışmanlık alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan hocamız 12. sınıf öğrencilerimize yönelik seminer çalışmasında bulundu.

Mrt

Regaib Kandili ve Üç Aylar münasebetiyle okulumuz meslek dersleri öğretmenleri ve öğrencilerinin düzenlendiği program tertib edildi. Kuran-ı Kerim tilaveti, günün önemine binaen yapılan konuşmanın ardından okulumuz ilahi gurubunun düzenlediği dinletinin ardından ikramlarla program sona ermiştir.