Okul Danışma Kurulumuz

Okul danışma kurulumuz Okul Müdürü Mustafa Akcan başkanlığında toplanarak ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kurula Okul aile birliği başkanı Yüksel Kadıoğlu Müdür Yrd. Metin Uçar Mes. Ders. Öğr. Murat Çiçek TDB Öğr. Elif Kurt Atıcı seçildi.Kurul ilk toplantısında şu kararları aldı.

DANIŞMA KURULU KARARLARI       (KASIM AYI)

1- Üniversite sınav başarısının arttırılması için 12. Sınıflar için etkin bir çalışma programı hazırlanmalıdır.

2-Akademik başarının arttırılabilmesi için okula ve dyk kurslarına devam sağlanmalı bu noktada veliylede işbirliği yapılmalıdır.

3- Akademik başarının yanında ahlaki gelişime de gereken önem verilmeli yapılacak etkinliklerde  öğrencinin aktif olması sağlanmalıdır.

4- Okul rehberlik servisinin tüm öğrencileri kapsayan çalışmalarında gerekli destek  verilmelidir.

11-11-201911-11-2019

Yayın: 11.11.2019 - Güncelleme: 16.12.2019 11:32 - Görüntülenme: 64